HIGHEND DETAILING ApS

Velkommen til HIGHEND DETAILING ApS

Vi er dit certificeret UltraCoat Bilpleje center og forhandler.

Umildbart lyder high end detailing som noget der er alt for dyrt.
Men lad dig ikke skræmme.

Ved hjælp at mange års erfaring, uddannet personale, gode arbejdsforhold, de bedste maskiner og produkter på markedet er det lykkedes os at holde priserne helt i bund og kvaliteten i top!

Vi passer bedre på din bil end du gør

Din bil er i kyndige og sikre hænder hos os. Vi har de nyeste maskine og produkter inden for branchen, fx laktykkelse måler som sikrer at bilens lak ikke bliver poleret længere ned end nødvendigt og glansmåler der sikrer at vi opnår højest mulig glans og dybde.

Hos HIGHEND DETAILING Bilpleje center i Skive, yder vi altid den bedste service.
Vi er et bilplejecenter, der arbejder professionelt med alt inden for polering, og kosmetisk pleje samt solfilm af personbiler, både, varevogne, motorcykler, lastbiler, helikopter kort sagt faktisk alt så tøv ikke med at kontakte os.

Vi er som de eneste i Danmark certificeret UltraCoat Premium installatør. Vi træner andre bilplejecentre og levere produkter til de steder der lever en service ud over det sædvanlige.  Vores speciale er Highenddetailing hvor kun det perfekt arbejde er godt nok, Vi tilbyder nano keramiske epoxy coating som hærder op med IR varme lamper, denne coating holder bilens levetid.

Derudover er vi specialister i ægte show car finish, vi har som de eneste i Danmark afholdt et professionelt længervarende kursus i samarbejde med amerikanske Chris Larson ( verdens bedste inden inden for faget ) Vi kan slibe lakken helt jævn som reflektionen af lakken bliver som en spejl.

Uanset om du er privat, eller kommer som erhvervskunde, så står vi naturligvis klar til at hjælpe dig.

Hos os, kan du få alt lige fra almindelig vedligeholdelse af din bil, til de helt store High End bil poleringer.
Vores erfaring og gode service, har gjort at vi er anerkendt i hele Danmark, vi har kunder fra hele landet og dele af udlandet, Særligt Norge, Sverige, Tyskland og Schweiz.

Vi har ikke noget imod at være specielle

Vi er ikke som alle andre bilplejecentre, vi skiller os ud, da vi ikke bruger syreholdige produkter, eller andre kemikalier, som på længere sigt kan skade bilens lak. Det er med til, at din bils værdi forbliver den samme eller stiger, mens den stadigvæk ser godt ud.

Kræsenhed er nok det ord der beskriver os bedst, kun de bedste produkter er gode nok, vi nægter at gå på kompromis, og tester hele tiden nye produkter, for at følge med udviklingen.

Vi vil gerne indvitere dig ind forbi

Alt vores arbejde er tilpasset din bil, samtidig med at vi gør vores ypperste for at opfylde dine forventninger.

Derfor vil vi rigtig gerne have lov til at invitere dig og din bil indenfor til en kop kaffe, og en snak om hvad dine ønsker er, både når det gælder kvalitet og pris.