HIGHEND DETAILING Bil polering Skive

Velkommen til HIGHEND DETAILING Bilpleje center og webshop

Vi er dit certificeret CarPro Bilpleje center og forhandler.

Umildbart lyder high end detailing som noget der er alt for dyrt.
Men lad dig ikke skræmme.

Ved hjælp at uddannet personale, gode arbejdsforhold, de bedste maskiner og produkter på markedet er det lykkedes os at holde priserne helt i bund og kvaliteten i top!

Vi passer bedre på din bil end du gør!

Din bil er i kyndige og sikre hænder hos os. Vi har det nyeste grej inden for branchen fx laktykkelse måler som sikrer at bilens lak ikke bliver poleret længere ned end nødvendigt og glansmåler der sikrer at vi opnår højest mulig glans og dybde.

Hos HIGHEND DETAILING Bilpleje center i Skive, yder vi altid den bedste service.
Vi er et bilplejecenter, der arbejder professionelt med alt inden for polering, og kosmetisk pleje samt solfilm af personbiler, både, varevogne, motorcykler, lastbiler, kort sagt faktisk alt så tøv ikke med at kontakte os.

Vi er som de eneste i Danmark certificeret C.QUARTZ Premium installatør. Vi træner fx andre bilplejecentre og levere produkter til de steder der lever en service ud over det sædvanlige.  Vores speciale er Highenddetailing hvor kun det perfekt arbejde er godt nok, og så har vi Nano keramiske epoxy coating som hærder op med IR varme lamper, denne coating holder rigtig mange år.

Uanset om du er privat, eller kommer som erhvervskunde, så står vi naturligvis klar til at hjælpe dig.

Hos os, kan du få alt lige fra almindelig vedligeholdelse af din bil, til de helt store High End bil poleringer.
Vores erfaring og gode service, har gjort at vi er anerkendt i hele Danmark og dele af udlandet, Særligt Norge og Tyskland for det kvalitetsarbejde vi leverer.

Vi har ikke noget imod at være specielle

Vi er ikke som alle andre bilplejecentre, vi skiller os ud, da vi ikke bruger syreholdige produkter, eller andre kemikalier, som på længere sigt kan skade bilens lak. Det er med til, at din bils værdi forbliver den samme eller stiger, mens den stadigvæk ser godt ud.

Kræsenhed er nok det ord der beskriver os bedst, kun de bedste produkter er gode nok, vi nægter at gå på kompromis, og tester hele tiden nye produkter, for at følge med udviklingen.

Selvom vi hele tiden tester nye produkter, så er det CarPro som stort set altid har de nyeste og bedste produkter.
De er verdens førende leverandør, inden for kosmetiske highend bilpleje produkter.  Vi er simpelthen ikke kommet over nogle andre producenter der kan leverer den samme kvalitet. Det særlige ved CarPro, er at de har udviklet produkter på coating basis. Det vil sige at de er resistent mod syre fra fx fugleklatter… Man kan med andre ord sige hvorfor spilde sin tid med voks og lakforsegling som ikke beskytter lakken ordenligt, når du nu kan få rigtig keramisk coating på din bil som holder mange år og ikke uger. CarPro er kendt verden over blandt bilentusiaster, for deres høje kvalitet og holdbarhed.
CarPro blev grundlagt i 2009 og var de første til at indføre Ceramic coatings, de er stadig den dag i dag dem som andre brands prøver at kopiere, CarPro er altid 1 skridt foran og det sikre at du som kunde hos os altid får det nyeste og bedste til din bil. Vi er ikke bare certificeret af CarPro, vi er også det eneste CarPro trænings center der har tilladelse til at træne andre CarPro certificerede detailere.
Når vi siger at vi er de bedste indenfor faget, så mener vi det. Vores kærlighed til håndværket gør at vi altid giver dig det bedste resultat til den helt rigtige pris.

Alt vores arbejde er tilpasset din bil, samtidig med at vi gør vores ypperste for at opfylde dine forventninger.

Derfor vil vi rigtig gerne have lov til at invitere dig og din bil indenfor til en kop kaffe, og en snak om hvad dine ønsker er, både når det gælder kvalitet og pris.