Bilpolering

Nedenfor finder du en oversigt over vores forskellige behandlinger og priser.

Der tages forbehold for fejl i tekst/priser.

Behandlinger

Behandlinger

Bilen vaskes grundig med PH venlige produkter, lakken renses for snavs, tjære og flyverust. Lakken poleres op i 1 trin til lakken fremstår glat og glansfuld.

Vi anbefaler du tilkøber en UltraCoat coating for optimal glæde af behandlingen.

Stor bil tillæg (Fx Audi A4 – 495 kr.) (Fx Audi Q7 – 795 Kr.)

Bilen vaskes grundig med PH venlige produkter, lakken renses for snavs, tjære og flyverust. Lakken poleres op i 2 trin for en dybdegående polering der kommer godt i bund og afslutter med maximal dybde og glans.

Vi anbefaler du tilkøber en UltraCoat coating for optimal glæde af behandlingen.

Stor bil tillæg (Fx Audi A4 – 495 kr.) (Fx Audi Q7 – 795 Kr.)

Bilen vaskes grundig med PH venlige produkter, lakken renses for snavs, tjære og flyverust. Lakken poleres op i 3 trin for en dybdegående polering der kommer helt i bund og afslutter med maximal dybde og glans. Her har vi særligt fokus på detaljer og der bliver brugt langt mere tid over alt. Behandlingen henvender sig til dem der vil have et perfekt resultat.

Vi anbefaler du tilkøber en UltraCoat coating for optimal glæde af behandlingen.

Stor bil tillæg (Fx Audi A4 – 495 kr.) (Fx Audi Q7 – 795 Kr.)

Er kun det bedste godt nok så er dette behandlingen du skal vælge.

Her er det Niels der går på opgaven, han er kendt i brancen for at være landets dygtigste og har afhold kurser sammen med Chris Larson fra USA.

Niels er specialist i showcar finish hvor vandslibning af lakken er essentielt.

Bilen vaskes grundig over alt med PH venlige produkter, motorrum, falser mm.

lakken renses for snavs, tjære og flyverust. Lakken poleres op i 3 trin for en dybdegående polering der kommer helt i bund og afslutter med maximal dybde og glans. Her har vi særligt fokus på detaljer og der bliver brugt langt mere tid over alt.

Bilen coates over alt med vores bedste coatings, falser, hjulkasser, kaliber, rørhaler, ruder, fælge og selvfølgelig lakken og plastik.

Behandlingen henvender sig til dem der vil have et perfekt resultat og hvor bilen skal vaskes minimalt og nemt når den vaskes.

 

Vi kan også tilbyde PPF løsninger til bilen ( selvhealende stensalgs folie )

DM og ikke mindst EM mesteren i folie indpakning kommer og pakker bilen ind i denne fantastiske folie som giver max beskyttelse. Behandlingen henvender sig til de mere exclusive biler som helst skal stå i fejlfri orginal lak for optimal værdi.

 

-Front indpakning ligger typisk mellem 15.000,- til 20.000,- for en komplet front indpakning ( der hvor bilen typisk får stenslag )

 

-Stor folie pakke ( 4 falser, + 4 håndtag, + læssekant bagkofanger fra 1795,-

PPF på Pianotrim på fx b stolper 1995,-

-Komplet indpaking af hele bilen udvendig med PPF ligger typisk mellem 40.000 til 50.000,-

Vi får selvfølgelig et tilbud hjem til din bil.

Indvendig rengøring

Kabinen blæses igennem med tornadogun som løsner snavset. Gulvtæppet støvsuges, plastik dampes med renser, og beskyttes med UV og antistatisk mat vinyl pleje. Ruder rengøres med fnugfri klude og mild glasrens. let pletfjerning hvis nødvendig.

Kabinen blæses igennem med tornadogun som løsner snavset. Gulvtæppet støvsuges, plastik dampes med renser, og beskyttes med UV og antistatisk mat vinyl pleje. Ruder rengøres med fnugfri klude og mild glasrens. let pletfjerning hvis nødvendig. Denne behandling bruges der mere tid på og vi anbefaler den på biler der trænger lidt ud over det normale.

Kabinen blæses igennem med tornadogun som løsner snavset. Gulvtæppet støvsuges, plastik dampes med renser, og beskyttes med UV og antistatisk mat vinyl pleje. Ruder rengøres med fnugfri klude og mild glasrens. Pletfjerning hvis nødvendig. Himlen renses med damp.  Denne behandling bruges der langt mere tid på og vi anbefaler den på biler der trænger lidt ud over det normale.

Keramisk Lakforsegling - UltraCoat

Ultracoat Carbon er en ny generation af keramisk coating til alle overflader. Ved at bruge en kombination af SiO2 og kul giver det mulighed for at opnå et hidtil uset niveau af hydrofobiske egenskaber og fleksibilitet af belægningen, som effektivt beskytter din lak i 12+ måneder efter påføring.

UltraCoat Carbon beskytter lak, plast, lygter og fælge.

UltraCoat Carbon er kemiresistent fra pH 2-12, hvilket betyder at de fleste autoshampooer, forvaskemidler, APC’er eller lign. ikke skader coatingen.

Stor bil tillæg (Fx Audi A4 – 495 kr.) (Fx Audi Q7 – 795 Kr.)

 

Hvad er fordelene ved UltraCoat Carbon?

 • De selverensende egenskaber gør at bilen holdes ren i længere tid
 • Bilvask bliver betydeligt nemmere
 • Mere dybe og glans til din bils lak
 • Beskytter din bils lak, plast, lygter og fælge mod tjære, nedfald og flyverust

Ultracoat Magnite er en hybrid coating til beskyttelse af glatte overflader. Det er designet med en base på SiO₂ og og en udvalgt blanding af polysilazaner og polyharpiksteknologi.
Det fylder overfladens mikroskopiske porer og skaber et ydre beskyttende lag, som det binder permanent med og forbedrer dets egenskaber markant.

Magnite giver effektiv lakbeskyttelse i op til 4 år eller 80.000 km. Den har stærke UV-filtre for at beskytte overfladen mod nedbrydning og oxidation. Det beskytter lakken mod aggressive kemikalier (modstandsdygtighed 2-13 pH) og organisk snavs.

Den keramiske belægning hærder den beskyttede overflade og sikrer høj glathed, hvilket reducerer dannelsen af ​​mikroridser under vask. Den nye teknologi gør det muligt for os at opnå en effektiv barriere mod vandpletter, som frem for alt er nemmere at fjerne.

Produktet giver en glasagtighed og stærk glans svarende til den bedste naturlige voks og malingsdybde, der fremhæver din bils naturlige skønhed.

Den fremragende hydrofobiske effekt glæder ikke kun øjet ved at præsentere perfekte vanddråber på overfladen, men sikrer frem for alt en effektiv selvrensende effekt og letter markant vask og rengøring af bilen.

Stor bil tillæg (Fx Audi A4 – 495 kr.) (Fx Audi Q7 – 795 Kr.)

 

Hvad er fordelene ved UltraCoat Magnite?

 • De selverensende egenskaber gør at bilen holdes ren i længere tid
 • Bilvask bliver betydeligt nemmere
 • Mere dybe og glans til din bils lak
 • Beskytter din bils lak, plast, lygter og fælge mod tjære, nedfald og flyverust

Der kan tilkøbes UltraCoat Scoat V2 som top-coat for a opnå forøget beskyttelse og glans. ( 799,- )

Ultracoat Ceramic Set er en to-komponent keramisk komposit til at beskytte bilens ydre. Den består af den keramiske One-belægning, som er ansvarlig for de beskyttende egenskaber, og Hydro HD-kvartsbelægningen, som garanterer en perfekt overfladefinish og meget stærk hydrofobicitet. Brugen af ​​to komponenter sikrer perfekt udseende, effektiv beskyttelse og maksimal nem vedligeholdelse af lakken i en periode på op til 3 år eller 40.000 km. 

UltraCoat Ceramic 2 komponent coating er ekstremt modstandsdygtig mod snavs, skidt, kemi samtidig med at den mindsker risikoen for ridser i din bils lak.

 

Stor bil tillæg (Fx Audi A4 – 495 kr.) (Fx Audi Q7 – 795 Kr.)

 

Hvad er fordelene ved UltraCoat Ceramic 2 komponent?

 • De selverensende egenskaber gør at bilen holdes ren i længere tid
 • Bilvask bliver betydeligt nemmere
 • Mere dybe og glans til din bils lak
 • Beskytter din bils lak, plast, lygter og fælge mod tjære, nedfald og flyverust

UltraCoat Premium Ceramic 2 komponent nano keramisk coating er den bedste coating og henvender sig til dig der ønsker så stærk og ridse modstandsdygtig en coating som mulig,  der ud over så er det også den coating der giver den flotteste dybde på grund af det tykke lag og høje Quartz indhold denne coating bidrager med, her får du det helt rigtige wetlook / showcar look.

Coatingen der holder i mange år frem ved korrekt pleje.

Metal Guard er en keramisk coating til fælge og metalkomponenter. Takket være dens holdbarhed er den perfekt til overflader, der udsættes for høje temperaturer, såsom udstødningsrør eller bremsekaliber. Metal Guard beskytter effektivt mod vejsalt, jernstøv og andre forurenende stoffer. Snavs klæber ikke permanent til den beskyttede overflade, så vedligeholdelsen er hurtig, enkel og kræver ikke brug af stærke kemikalier. Produktet sikrer en høj glans. Du kan også bruge den på matte elementer, hvor den vil understrege overfladens satinagtige udseende. Coatingen er yderst hydrofobisk, så du kan holde dine fælge rene i længere tid.

Beskytter dine fælge i 2 sæsoner efter påføring.

 

Fælgene renses med en special fedt opløser som giver en 100% ren overflade, og der efter coates fælgene hvilket giver de fantastisk selvrensende egenskaber for nem vedligeholdelse.

Sidder fælgene på bilen kommer der et  tillæg på 249,- for afmontering / montering og evt. et mindre tillæg for at vaske / rense fælgene ned så de er helt rene og klar til coating behandlingen.

Meget hydrofobisk beskyttende coating designet til at beskytte alle glasoverflader. Perfekt til at beskytte vinduesskærme og skabe en “usynlig visker”-effekt.

 Takket være sin formel giver den fantastisk holdbarhed. Det giver stor komfort, når du kører i regnvejr i ca. 25.000 km efter påføring.

UltraCoat Umbrella garanterer sikkerhed under kørsel under hårde atmosfæriske forhold. Den “usynlige viskereffekt” giver klart udsyn og ingen grund til at bruge vinduesviskere under kraftig regn og man mindsker slid og ridser på ruderne og viskere. 

Nyvogns Coating - UltraCoat

Det bliver ikke billigere eller bedre end at få beskyttet bilen helt fra ny!  Denne keramsike coating beskytter bilen super godt og er langt bedre end den forhandleren tilbyder.

Bilen vaskes grundig, polers med et special primer polermiddel som renser og primer lakken til coating. Her efter coates bilen med UltraCoat Magnite.

Finish som udvendig rudepudsning, dæk pleje mm er naturligvis inkluderet så bilen står helt skarp når du henter den.

Hvad er fordelene ved UltraCoat Magnite?

 • De selverensende egenskaber gør at bilen holdes ren i længere tid
 • Bilvask bliver betydeligt nemmere
 • Mere dybe og glans til din bils lak
 • Beskytter din bils lak, plast, lygter og fælge mod tjære, nedfald og flyverust

Det bliver ikke billigere eller bedre end at få beskyttet bilen helt fra ny!  Denne keramsike coating beskytter bilen super godt og er langt bedre end den forhandleren tilbyder.

Bilen vaskes grundig, polers med et special primer polermiddel som renser og primer lakken til coating. Her efter coates bilen med UltraCoat Magnite.

Finish som udvendig rudepudsning, dæk pleje mm er naturligvis inkluderet så bilen står helt skarp når du henter den.

Hvad er fordelene ved UltraCoat Premium 2 komponent?

 • De selverensende egenskaber gør at bilen holdes ren i længere tid
 • Bilvask bliver betydeligt nemmere
 • Mere dybe og glans til din bils lak
 • Beskytter din bils lak, plast, lygter og fælge mod tjære, nedfald og flyverust
 • Langt mere modstandsdygtig over for vaskeridser

 

UltraCoat Premium 2 komponent tilbydes kun hos bilplejecentre som er certificeret af UltraCoat.

Bilens lak vandslibes så den står langt mere jævn så den vil spejle sig i omgivelserne dette giver den perfekt reflektion og det helt rigtige showcar finish med wetlook.

Her er du garanteret det er Niels der er på opgaven. Niels har som den eneste dansker været med til at afholde kursus i showcar finish sammen med Chris Larson fra USA som underviser i det verden over og er kendt som den uofficielle bedste inden for faget.

Øvrigt arbejde

Fælgene rengøres med PH venlige produkter så fælgene fremstår som nye igen.

Først poleres rørhalerne med metal polish, så afsprittes de og derefter coates de med UltraCoat Metal Guard.

Ozon rens maskinen renser alt og dræber bakterier i kabinen. klimarensen sørger lige for det sidste og sørger for ventilation systemet også dufter rent og uden bakterier.

Bilens ruder renses grundigt og coates derefter med Umbrella. Coatingen giver en ekstrem og vedvarende hydrofobisk effekt på bilens ruder i op til 24 måneder. Du vil opleve at brug af vinduesviskerne vil være stort set overflødig, da vandet preller af ruderne allerede ved 40 km/t.

Sæderne støvsuges grundigt hvorefter de coates med UltraCoat Spotless Fabric. UltraCoat Spotless Fabric beskytter din bils stofsæder i op til 12 måneder.

 

Hvis sæderne er plettede eller har sjolder anbefaler vi at tilkøbe en sæderens.

Sæderne rensen med tæpperenser og damprenser for optimale rengøring, fjerner pletter og dræber dårlig lugt og bakterier.

Bilen vaskes grundig, flyverust, tjære osv fjernes sammen med vasken og bilen afsluttes med 2 forskellige coating lakbeskyttelser på lak fælge og ruder.

Behandlingen gør virkelig en forskel og bilen vil fremstå super glat og glansfuld med god holdbarhed.

Behandlingen henvender sig særligt til de lyse farver lak.

Lastbilen skal være nogenlunde ny vasket ved ankomst. Hvis der er meget der er indfarvet kan der for komme et tillæg. Vi polere ikke taget, med mindre dette ønskes, vi polere dog så højt op at man normalt ikke kan se det ikke er poleret.

Bilen skylles over for at løsne det værste skidt, efter spryes fælge med PH venlig fælgerens og resten af bilen skylles over med forvask som løsner snavset, så skylles bilen igen, bilen vaskes nu manuelt med microfiber vaskehandske,
bilen skylles igen over og til slut tørres bilen over med microfiber håndklæder)

Bilen skylles over for at løsne det værste skidt, efter spryes fælge med PH venlig fælgerens og resten af bilen skylles over med forvask som løsner snavset, så skylles bilen igen, bilen vaskes nu manuelt med microfiber vaskehandske,
bilen skylles igen over, skylle coating påføres hele bilen og til slut tørres bilen over med microfiber håndklæde

Motorrummet indsprøjtes i en affedter der løsner snavset og der efter spules ren. Afsluttes med vinyl pleje så motorrummet fremstår som ny. Vi har lavet flere 1000 rengøringer på denne måde og endnu ikke oplevet nogen problemer.