Bilpolering

Nedenfor finder du en oversigt over vores forskellige behandlinger og priser.

Der tages forbehold for fejl i tekst/priser.

Behandlinger

Behandlinger

Bilen vaskes grundig med PH venlige produkter, lakken renses for snavs, tjære og flyverust. Lakken poleres op i 1 trin til lakken fremstår flot, glat og glansfuld. Vi anbefaler du tilkøber en CarPro coating for optimal glæde af behandlingen.

Stor bil tillæg (Fx Audi A6 – 495 kr.) (Fx Audi Q7 – 795 Kr.)

Bilen vaskes grundig med PH venlige produkter, lakken renses for snavs, tjære og flyverust. Lakken poleres op i 2 trin for en dybdegående polering der kommer godt i bund og afslutter med maximal dybde og glans. Vi anbefaler du tilkøber en CarPro coating for optimal glæde af behandlingen.

Stor bil tillæg (Fx Audi A6 – 495 kr.) (Fx Audi Q7 – 795 Kr.)

Bilen vaskes grundig med PH venlige produkter, lakken renses for snavs, tjære og flyverust. Lakken poleres op i 3 trin for en dybdegående polering der kommer helt i bund og afslutter med maximal dybde og glans. Her har vi særligt fokus på detaljer og der bliver brugt langt mere tid over alt. Behandlingen henvender sig til dem der vil have et perfekt resultat. Vi anbefaler du tilkøber en CarPro coating for optimal glæde af behandlingen

Stor bil tillæg (Fx Audi A6 – 495 kr.) (Fx Audi Q7 – 795 Kr.)

DM og ikke mindst EM mesteren i folie indpakning kommer og pakker fronten ind i denne fantastiske folie som giver max beskyttelse. Behandlingen henvender sig til de mere exclusive biler som helst skal stå i fejlfri orginal lak for optimal værdi.

Prisen ligger typisk mellem 14.000,- til 16.000,-  Vi får selvfølgelig et tilbud hjem til din bil.

Indvendig rengøring

Kabinen blæses igennem med tornadogun som løsner snavset. Gulvtæppet støvsuges, plastik dampes med renser, og beskyttes med UV og antistatisk mat vinyl pleje. Runder rengøres med fnugfri klude og mild glasrens. let pletfjerning hvis nødvendig.

Kabinen blæses igennem med tornadogun som løsner snavset. Gulvtæppet støvsuges, plastik dampes med renser, og beskyttes med UV og antistatisk mat vinyl pleje. Runder rengøres med fnugfri klude og mild glasrens. let pletfjerning hvis nødvendig. Denne behandling bruges der mere tid på og vi anbefaler den på biler der trænger lidt ud over det normale.

Kabinen blæses igennem med tornadogun som løsner snavset. Gulvtæppet støvsuges, plastik dampes med renser, og beskyttes med UV og antistatisk mat vinyl pleje. Runder rengøres med fnugfri klude og mild glasrens. Pletfjerning hvis nødvendig. Himlen renses med damp.  Denne behandling bruges der langt mere tid på og vi anbefaler den på biler der trænger lidt ud over det normale.

Tillæg til lagbeskyttelses CarPro C.QUARTZ Coatings

CarPro C.QUARTZ UK

Coatingen der er kendt verden over og som vinder alle dueller mod andre coatings i samme pris leje.

Men hvad er fordelen?

-lakken på bilen holder sig pænere i længere tid da coatingen er selv rensende, bil vasken bliver for alvor nem og sjov med CarPro C.QUARTZ UK nano coating

-lakken bliver beskyttet mod snavs og skidt fra vejen da coatingen er mere kemi resistent, derfor er det også nemt at fjerne tjære, nedfald, flyverust mm. uden at skade coatingen.

-Tilføre utrolig høj glans og dybde til lakken

CarPro C.QUARTZ PROFESSIONAL

Hos Highenddetailing er vi certificeret af CarPro til at må påføre denne coating. Den har alle de gode egenskaber man kan ønske dig af en high end coating. Denne udgave er noget af det nyeste på markedet og du vil ikke blive skuffet! Den er stærkere på alle fronter i forhold til CarPro C.QUARTZ UK som er kendt verden over som bedste coating til prisen.

Helt ny udgave! Pt, 7. udgave!

Finest Reserve er til de kunder der vil have det ypperste af det ypperste! Blandingen er meget speciel. CarPro beskriver den som et nano-epoxy coating indeholdende SiO2.  Coatingen er ekstrem tyk, holdbar og modstandsdygtig mod alle former for kontermineringer og kemiske rengøringmidler.   Når andre fabrikanter udvikler coatings så er CarPro Finest Reserve coatingen de prøver at slå. Denne er den 7. udgave og CarPro har konstant personale til at udvikle på den. Vi har altid den nyeste udgave til rådighed.

CarPro CQFR FINEST RESERVE er en “stabil” coating hvilket gør den kan ligges i mere end 2-3 lag,  Hver lag tilføre 1.5-2 micron, og med 5 lag giver det en finish der ikke er set før, så man opnår virkelig showcar finish, en reflektion i lakken der minder om en lak der er blevet vandslebet, Kort sagt Verdens bedste og flotteste lakbeskyttelse uden sammenligning!!  En lak beskyttelse der holder evigt hvis man passer på den.

Fælgene renses med Isopropylalkohol for 100% ren overflade, og til slut den primære coating  ( CarPro DLUX ) som giver de helt fantastiske selvrensende egenskaber for nem vedligeholdelse.

Sidder fælgene på bilen kommer der et  tillæg på 249,- for afmontering / montering og evt. et mindre tillæg for at vaske / rense fælgene ned så de er helt rene og klar til coating behandlingen.

Nyvogns klargøring

Det bliver ikke billigere eller bedre end at få beskyttet bilen helt fra ny!  Denne keramsike coating beskytter bilen super godt og er langt bedre end den forhandleren tilbyder.

Bilen vaskes grundig, polers med CarPro Essence som renser og primer lakken til coating. Her efter coates bilen med CarPro C.QUARTZ UK og til slut CarPro Reload topcoat.  Finish som rudepudsning, dæk pleje mm er naturligvis inkluderet så bilen står helt skarp når du henter den.

Det bliver ikke billigere eller bedre end at få beskyttet bilen helt fra ny!  Denne keramsike coating beskytter bilen super godt og er langt bedre end den forhandleren tilbyder.

Bilen vaskes grundig, polers med CarPro Essence som renser og primer lakken til coating. Her efter coates bilen med CarPro C.QUARTZ PROFESSIONAL og til slut CarPro Reload topcoat.  Finish som rudepudsning, dæk pleje mm er naturligvis inkluderet så bilen står helt skarp når du henter den.

Det bliver ikke billigere eller bedre end at få beskyttet bilen helt fra ny!  Denne keramsike coating beskytter bilen super godt og er langt bedre end den forhandleren tilbyder.

Bilen vaskes grundig, polers med CarPro Essence som renser og primer lakken til coating. Her efter coates bilen med CarPro CQFR FINEST RESERVE og til slut CarPro Reload topcoat.  Finish som rudepudsning, dæk pleje mm er naturligvis inkluderet så bilen står helt skarp når du henter den.

Øvrigt arbejde

Fælgene rengøres med PH venlige produkter så fælgene fremstår som nye igen.

Poleres først med metal polish, så afsprittes de og der efter påføres et lag CarPro DLUX varmebestandig coating

Ozon rens maskinen renser alt og dræber bakterier i kabinen. klimarensen sørger lige for det sidste og sørger for ventilation systemet også dufter rent og uden bakterier.

Ruderne renses i bund med en special rens fra CarPro og coates med CarPro FlyBy Forte som er “flagskibet” inden for rude coating.

Sæderne påføres denne smuds afvisende nano overflade. kan ikke ses eller mærkes.  I gennemsnit holder denne behandling 1 år.

Sæderne rensen med tæpperenser og damprenser for optimale rengøring, fjerner pletter og dræber dårlig lugt og bakterier.

Bilen vaskes grundig, flyverust, tjære osv fjernes sammen med vasken og bilen afsluttes med 2 forskellige coating lakbeskyttelser på lak fælge og ruder.

Behandlingen gør virkelig en forskel og bilen vil fremstå super glat og glansfuld med god holdbarhed.

Behandlingen henvender sig særligt til de lyse farver lak.

Lastbilen skal være nogenlunde ny vasket ved ankomst. Hvis der er meget der er indfarvet kan der for komme et tillæg. Vi polere ikke taget, med mindre dette ønskes, vi polere dog så højt op at man normalt ikke kan se det ikke er poleret.

Bilen skylles over for at løsne det værste skidt, efter spryes fælge med PH venlig fælgerens og resten af bilen skylles over med forvask som løsner snavset, så skylles bilen igen, bilen vaskes nu manuelt med microfiber vaskehandske,
bilen skylles igen over og til slut tørres bilen over med microfiber håndklæder)

Bilen skylles over for at løsne det værste skidt, efter spryes fælge med PH venlig fælgerens og resten af bilen skylles over med forvask som løsner snavset, så skylles bilen igen, bilen vaskes nu manuelt med microfiber vaskehandske,
bilen skylles igen over, skylle coating påføres hele bilen og til slut tørres bilen over med microfiber håndklæde

Motorrummet indsprøjtes i en affedter der løsner snavset og der efter spules ren. Afsluttes med vinyl pleje så motorrummet fremstår som ny. Vi har lavet flere 1000 rengøringer på denne måde og endnu ikke oplevet nogen problemer.