Handels- og leveringsbetingelser

Det er vigtigt at du læser nedenstående, da du ved handel automatisk accepterer betingelserne.

Betingelser for indlevering af køretøjsnøgle i nøgleboks samt parkering udenfor Highend Detailing ApS fysiske rammer.

Ved indlevering af køretøjsnøgle i nøgleboks, kan Highend Detailing ApS ikke stilles til ansvar for brand, tyveri, hærværk, uheld, skader og lign. på køretøjet, i det tilfælde, at køretøjet parkeres udenfor Highend Detailing ApS fysiske rammer. Highend Detailing ApS kan endvidere ej heller stilles til ansvar eller gøres erstatningspligtig ved tyveri af køretøjsnøgle fra nøgleboks. Ved brand, tyveri, hærværk og lign. på køretøjer, som er parkeret udenfor Highend Detailing ApS fysiske rammer, er det ejerens ansvar at kontakte sit eget forsikringsselskab. Disse betingelser gælder også for alle køretøjer, campingvogne, trailere, vogne og lign.

Betingelser for ikke-forsikrede køretøjer

I tilfælde af brand, tyveri, hærværk, uheld, skader og lign. af køretøj som ej er forsikret, kan Highend Detailing ApS ikke stilles til ansvar eller gøres erstatningspligtig. Dette gælder for alle ikke-forsikrede køretøjer som er parkeret inde – og udenfor Highend Detailing ApS fysiske rammer. Disse betingelser gælder for alle køretøjer, campingvogne, trailere, vogne og lign.

BETALING

Hos Highenddetailing kan du betale med følgende kort :VISA, Visa Electron, Mastercard. Yderliger kan der betales med bankoverførsel og Mobile Pay

Ingen personlige oplysninger der registreres hos Highenddetailing bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Købet hæves først fra dit kort når varen afsendes.

FORSENDELSE

Forsendelse KUN med Post Danmark tt. Vi sender ALLE hverdage mandag-fredag. Vi bestræber os på at afsende varer samme dag eller senest 24 timer efter bestillingen er indgået. Således at alle leveringer i DK sker i løbet af 1-3 hverdage, fra varen er bestilt. Er der en forlænget leveringstid på en bestilt vare, vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

REKLAMATIONSRET

Hos Highenddetailing har vi 2 års reklamationsret i forhold til købeloven. Dette omfatter fabrikations- og materialefejl som ses ved varens almindelig brug.
Reklamationsret dækker ikke skader, fejl og slitage som er opstået ved forkert håndtering eller misligeholdt vedligeholdelse.
Reklamation over fejl og mangler skal meddeles indenfor rimelig tid. Jo hurtigere du kontakter os, jo nemmere har vi ved, at skaffe en ny varer til dig.

RETURRET/OMBYTNING

Hos Highenddetailing yder vi 14 dages fuld returret efter forbrugeraftaleloven;

  • varen skal være ubrugt og ubeskadiget.
  • den fulde købssum refunderes inden for få dage, efter vi har modtaget varen.
  • skal varen ombyttes betaler du selv fragt omkostningerne hertil.
  • alle varer refunderes i originale emballage.
  • ved returnering sendes kopi af kvittering/ordreseddel med.

Returvarer sendes til os på denne adresse:
Highenddetailing
Frisenborgvej 6B
7800 Skive

CVR: 41 95 39 50
E-mail : kontakt@highenddetailing.dk